Bereikbaarheid & Toegankelijkheid

van de theaters

Holland Dance Festival gelooft in ‘Dans voor iedereen’. Of het nou gaat om de choreografen achter de schermen, de dansers op het toneel, of het publiek in de zaal. Wij streven ernaar zo goed mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen. Heb je tijdens het bezoek een vraag of verzoek, dan kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht.

Ieder mens is uniek in zijn wensen en behoeften. Twijfel je aan de toegankelijkheid van één van onze theaters? Aarzel niet om contact op te nemen via tickets@holland-dance.com. Of rechtstreeks via de theaters zelf is ook een mogelijkheid.

Holland Dance Festival is op de hoogte van Hidden Disability Sunflower Keycord

Toegankelijkheid
Amare wil voor iedereen toegankelijk zijn en helpt je daarom graag aan zoveel mogelijk informatie over het bestellen van kaarten en je bezoek. Mis je informatie? Neem dan contact op via kassa@amare.nl of 070 88 00 333 (di t/m vr, 13:00-18:00 uur).

Lees meer over toegankelijkheid

 

Bereikbaarheid & parkeren: lopend, per fiets/scooter, met het OV of met de auto.

Lees meer over bereikbaarheid en parkeren

 

Korzo Theater vindt het belangrijk om toegankelijk voor iedereen te zijn. Er zijn diverse voorzieningen voor rolstoelgebruikers, zoals liften en een aangepast toilet. De zalen zijn gelijkvloers te betreden. Voor mindervaliden reserveert Korzo altijd een plaats voorin de zaal. Vind je het fijn als iemand je assisteert tijdens je bezoek, neem dan contact op met de servicebalie van Korzo: 070 363 7540.

Houders van een invalideparkeerkaart kunnen op diverse parkeerplekken vlak voor de deur terecht.

Lees meer over bereikbaarheid

In Theater aan het Spui zijn aangepaste zitplaatsen beschikbaar in de zaal. Dat zijn plaatsen op de eerste rij – de stoel ernaast houden wij beschikbaar voor jouw mede-bezoeker. De stoel kunnen wij verwijderen indien nodig bijvoorbeeld als je met een rolstoel komt. Ook als je al kaarten voor de voorstelling hebt, is het belangrijk om vooraf door te geven als je met een rolstoel komt. Stuur een mail naar service@hnt.nl of bel naar 088- 3565356. In Theater aan het Spui zijn geen gereserveerde plaatsen – maar je wordt op de avond zelf door een medewerker opgevangen en je mag als eerste de zaal in. Het aangepast toilet is bij binnenkomst aan de linkerkant van de foyer.

Lees meer over toegankelijkheid

Lees meer over bereikbaarheid en parkeren
 

Theater de Veste is rolstoeltoegankelijk. Er is een be­perkt aantal rolstoelplekken in de zalen en studio’s beschikbaar dus neem van tevoren contact op met de kassa. Er is een rolstoeltoilet aanwezig. Daarnaast zijn blindengeleidehonden welkom in het theater. Ook zijn er altijd medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden en mensen te assisteren waar nodig.

Lees meer over bereikbaarheid en toegankelijkheid

In alle zalen is er een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze zijn niet van te voren te reserveren. Mocht je er gebruik van willen maken, neem dan contact op met de Ticketservice. Ben je slecht ter been? Houd er dan rekening mee dat de lift in de schouwburg niet op de balkons uitkomt. In de concertzaal en studio zijn alle plaatsen per lift te bereiken. Ook voor slechthorenden biedt Theaters Tilburg verschillende mogelijkheden.  Er is een radiofrequentiesysteem in alle zalen en er zijn extra hulpmiddelen, zoals een halslus of hoofdtelefoon, beschikbaar, neem contact op met de Ticketservice hierover.

Lees meer over bereikbaarheid en toegankelijkheid

Nieuwe Luxor is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met een auditieve en/of visuele beperking. Ook hulphonden zijn toegestaan. Voor meer info en/of reserveren, kun je bellen met 010 - 484 33 33 of mailen naar kassa@luxortheater.nl

Lees meer over toegankelijkheid

Lees meer over bereikbaarheid en parkeren