Werken bij HDF

Het Holland Dance Festival (HDF) is in 1987 opgericht om de internationale dans zichtbaar te maken in het toen net geopende Danstheater aan het Spui. Het is onze krachtige, eenduidige missie om dans toegankelijk te maken voor iedereen. Wij willen van HDF een festival maken dat zich in alle opzichten kan meten met andere grote en belangwekkende podiumkunstenfestivals in de wereld. Daarnaast willen wij ook door het jaar heen zichtbaar zijn met een kwalitatief hoogstaand internationaal dansaanbod. 

We hanteren de Code Diversiteit&Inclusie, de Fair Practice Code en de Governace Code Cultuur. Om marktconforme lonen en Fair Pay te waarborgen hebben wij een eigen salarishuis opgezet met functie-indeling, salarisschalen en -stappen, gebaseerd op de CAO Toneel en Dans. 

Wij stellen elk jaar een eigen loonhuis op en baseren ons daarbij op de salarisschalen per 1 januari van elk jaar van de CAO Toneel en Dans. De maandlonen in ons salarishuis gaan uit van een fulltime dienstverband met een arbeidsduur van 40 uur per week.  Vakantiegeld bedraagt 8% per jaar en wordt niet meegenomen in de salaristabellen. Medewerkers worden ingedeeld op basis van hun functie en ervaring. Voor de functieindeling gebruiken wij het functieraster met referentie functies van de CAO Toneel en Dans. Bij goed functioneren worden medewerkers elk jaar een stap hoger gezet binnen hun salarisschaal.

Bij ingehuurde freelance medewerkers wordt het uurtarief zo mogelijk bepaald door het bij de werkzaamheden passende loon binnen ons salarishuis te bepalen en dit te verhogen met een percentage waarbij rekening wordt gehouden met vakantietoeslag, vakantiedagen, sociale verzekering, ziekterisico en pensioen.

Het salarishuis en functieraster is hier te vinden:
Salarishuis 
Functieraster met referentiefuncties

Wil jij deel uitmaken van Team Holland Dance Festival? Solliciteer dan op onderstaande vacature(s) of dien een open sollicitatie in.